Spellenbeurs SPEL 2017 in Antwerpen!

zomerspel 2019

Een gevestigde waarde in het landschap van de spellenbeurzen: SPEL 2017 in de Waagnatie Expo in Antwerpen.  Heeft u dit weekend nog niets in de agenda staan en ziet u een speels uitstapje wel zitten?  Dan is de Antwerpse spellenbeurs echt wel een dikke aanrader.

Zelf is het pas de derde keer dat we erheen tuffen, maar dit initiatief bestaat al meer dan 15 jaar en kan rustig worden beschouwd als één van de grootste en betere spellenbeurzen in België.  Het leuke aan deze beurs is dat u er niet alleen gloednieuwe spellen kunt ontdekken van verschillende uitgevers, u kunt er even goed uw spellenbudget opmaken in een gigantische spellenwinkel georganiseerd door Speciaalzaak Adriaensen.  Of u kunt op koopjesjacht in een zeer uitgebreide tweedehands corner.

Hal 2 van de Waagnatie staat ook vol met tafels waar u eenvoudig kunt aanschuiven om een spelletje uit te proberen, dit onder begeleiding van deskundige medewerkers die u doorheen de spelregels gidsen.  Klinkt goed?  Dat is het ook!

Check gerust even de website op http://spel.forumfederatie.be of rep u gewoon naar Hal 2 van Waagnatie Expo in de Rijnkaai 150 in Antwerpen.  Tot speels!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie