Spellenbeurs SPEL 2018 in Antwerpen op 24-25 november

zomerspel 2019

Eind november kunnen liefhebbers van gezelschapsspelletjes weer terecht bij de jaarlijkse spellenbeurs SPEL in de Waagnatie Expo in Antwerpen.  Heeft u op zaterdag en zondag 24-25 november nog witte pagina’s in uw agenda?  Dan is SPEL 2018 echt wel een dikke aanrader.

Dit jaar rijden wij er ondertussen voor de vierde keer naartoe om kennis te maken met de nieuwste spellen van grote en soms ook kleinere uitgevers.  Maar even goed kunt u er een praatje slaan met jonge spelletjesmakers die hun nieuwe creaties door het grote publiek aan de tand willen laten voelen.  Ook is er een behoorlijk uitgebreide tweedehands corner.  Of u kunt op koopjesjacht bij Spellenspeciaalzaak Adriaensen. Die installeert ter plaatse een soort pop-up spellenwinkel met een gigantisch aanbod aan de meest uiteenlopende spellen.  SPEL bestaat al meer dan 15 jaar en kan rustig worden beschouwd als een gevestigde waarde wat spellenbeurzen betreft in België.

Hal 2 van de Waagnatie staat ook vol met tafels waar u eenvoudig kunt aanschuiven om een spelletje uit te proberen. Dit onder begeleiding van deskundige medewerkers die u doorheen de spelregels gidsen.  Klinkt goed?  Dat is het ook!

Check gerust even de website op http://spel.forumfederatie.be of rep u gewoon naar Hal 2 van Waagnatie Expo in de Rijnkaai 150 in Antwerpen.  Tot speels!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie