Spellenbeurs ZOMERSPEL 2019 op 15 en 16 juni in Merelbeke

zomerspel 2019

Zomerspel is, als we het goed hebben, ondertussen aan zijn zesde editie toe.  We waren er al bij in 2014 voor de eerste editie en het mag worden gezegd: wat is me dit toch een mooi evenement geworden!  In Oost- en West-Vlaanderen vind je als spellenfanaat volgens onze bescheiden mening niet echt beter.  Dus deze beurs is ons insziens altijd een bezoekje waard.

De organisatoren van Zomerspel leggen er ieder jaar duidelijk weer hun hart en ziel in.  Voor elke editie verzinnen ze namelijk een thema waarin de beurs dan wordt ondergedompeld.  Zo leek de beurs al eens op een piratenkrocht, een wild west dorp, of zapte de organisatie ons naar de middeleeuwen of naar het verre Oosten.  Er wordt tijd en energie in dit evenement gestoken en dat voel je.

Kortom: een dikke aanrader voor een dagje uit als je van gezelschapsspellen houdt. Want dat is natuurlijk waar het bij deze beurs allemaal om draait.  Je ontdekt er massa’s spellen in een pop-up spellenwinkel van “De Spelgezel” in Gent, je kunt er tweedehands spellen op de kop tikken en natuurlijk last but not least … je kunt er spellen spelen tot je er bij neervalt.  Want de gemeentehallen staan vol met speltafels waar je kunt aanschuiven en een spel uitproberen dat je interesseert.  De spellen worden aan de tafels uitgelegd en er staan misschien wel honderd tafels.  Dus meer dan dat kun je als spellenliefhebber niet wensen, toch?

Check gerust even de website op https://zomerspel.be/ of noteer 15-16 juni in je agenda en ga gewoon eens langs in de gemeentehallen van Merelbeke, Kloosterstraat 26.  Wij lopen er alvast op zaterdag ook rond.  Tot speels!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie