Wie zijn wij/contact

Knesselare-Aalter heeft zijn eigen spellenclub! En wat voor één …

Ondertussen is onze spellenclub sinds 30 maart 2012 aan de slag.  Iedere laatste vrijdag van de maand (lokalen “Flabuit”, Prinsengoeddreef 33, naast sporthal Knesselare) organiseren we een gezellige spellenavond waarbij we u kennis laten maken met een collectie van meer dan 100 gezelschapsspellen.  Met heel veel plezier meld ik u dat ons team ondertussen bestaat uit 5 organisatoren: Stijn, Ivan (onze 2 oudstrijders naast mezelf, Kris) en sinds 2019 ook twee dames die onze speelse organisatie zijn komen versterken, Evelien en Freya.

Ons publiek? Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers, … die al graag eens iets anders doen dan altijd voor die eeuwige TV blijven plakken.

Zoekt u een toffe, losse hobby?
Zin om op een speelse manier nieuwe mensen uit eigen streek te leren kennen?
Ons motto: vrijheid, blijheid!  En ouderwetse “leute” …

GEEN LIDMAATSCHAP: kom bij onze spellenclub langs als u zin heeft
We begrijpen maar al te goed dat iedereen vaak een druk leven heeft en eigenlijk willen we het liefst hobby’s zonder verplichtingen.
Daarom: bij ons GEEN lidmaatschap en een losse, speelse sfeer waarbij plezier en ouderwetse, sociale leute centraal staan. Als u bij onze spellenclub binnenkomt, dan merkt u al gauw dat er vooral veel wordt gelachen. Zo moet het zijn 🙂
LOSSE SPEELUREN: val bij ons binnen wanneer het u past

Ook onze speeluren zijn bijzonder los opgevat: we beginnen onze spellenclub in principe vanaf 20u, maar eigenlijk valt u bij ons binnen wanneer het u uitkomt. Gezien we meestal met een mooie bende spelers zijn, is er altijd wel ergens een tafel waar u mee kunt aanschuiven.

KENT U GEEN SPELREGELS?

Ook als u nog nooit een bepaald gezelschapsspel heeft gespeeld, is er geen enkel probleem. De spelletjes worden aan tafel uitgelegd of de spelers zoeken samen uit hoe een gezelschapsspel in elkaar zit en testen het dan eens grondig uit.

KENT U GEEN MENSEN?

Wij ook niet 🙂 Er vallen constant mensen bij onze spellenclub binnen die ook wij niet kennen. Het fantastische is dat u bij ons moederziel alleen kunt binnenvallen, binnen de 5 minuten bent u gegarandeerd aan de babbel en leert u andere mensen kennen die zin hebben in een avondje luchtig spellenplezier. U kijkt gewoon welk bord- of kaartspel u tof lijkt en u schuift mee aan tafel. Met een gezelschapsspel op tafel is het ijs direct gebroken … Vooraleer u het weet zit u mee te lachen en uw speelgenoten te “duvelen”. Dit is ouderwets sociaal contact van de bovenste plank …

ONZE COLLECTIE: van uitdagend tot super luchtig

We staan er ook voor bekend dat we een zeer gezonde collectie spelletjes hebben. Bij ons vindt u zowel ingewikkelde spellen voor spelers die al eens graag een serieus bordspel of kaartspel onder hun neus krijgen, maar we hebben ook een enorm pak luchtige party-spelletjes die u binnen de 10 minuten onder de knie heeft. Vaak beseffen mensen niet half hoeveel spellen er eigenlijk wel bestaan! De laatste 10 jaar zijn gezelschapsspellen opnieuw gigantisch populair geworden, met een overvloed aan nieuwe spellen tot gevolg. Bij ons vindt u zowel de die-hard spelers als ook de pure lachbeesten die langskomen voor een avond vol zotte, losse spelletjes.

Kortom, de Speelanderthalers doen hun naam alle eer aan: bij ons zit u goed voor avonden vol speels plezier … Wedden dat u al gauw de speelkriebels te pakken krijgt? Volg onze spellenclub ook op Facebook en probeer ons eens uit!

Tot ziens aan onze speeltafels!

Speelse groeten,
Spellenclub De Speelanderthalers (aka Kris, Stijn, Ivan, Evelien, Freya)
speelanderthalers@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie